El-lastbiler og dobbelttrailere i fokus til årets vognmandsmøde

15. januar 2024

Der skal lyde en stor tak til alle vognmænd og chauffører, der var mødt op lørdag morgen for at deltage i dette års vognmandsmøde i Vitten.

”I vores øjne er det en fantastisk tradition, der giver vognmænd, chauffører og os fra kontoret endnu bedre mulighed for at komme tættere på hinanden. Blandt andet ved at erfaringsudveksle og vende verdenssituationen men også ved at kunne mødes ansigt til ansigt, hvilket ellers er svært i en dagligdag med lange afstand og meget tid på vejene,” fortæller Allan Munkholm Poulsen, transportdirektører i vores danske Road-division.

På vognmandsmødet forsøger vi også altid at vise, hvad der sker i transportbranchen. Derfor brugte Allan en del af mødet i samarbejde med vores tekniske direktør Jan Skov Pedersen at fortælle om udviklingen indenfor el-lastbiler og DUO2-vogntog, som der er stor opmærksomhed på i øjeblikket.

”De skulle selvfølgelig selv have lov til at mærke, hvad det vil sige at køre el-lastbil og DUO2. Derfor havde vi stillet et vogntog op i anledningen, så alle kunne få en tur. Der var virkelig rift om at prøvekøre den, og vi kørte uafbrudt i to timer efter mødet. El-lastbiler og dobbelttrailere kommer til at spille en stor rolle indenfor meget kort tid, så jeg er glad for, at vores vognmænd og chauffører viste så stor interesse i dem,” fortæller Allan.

Traditionen tro var der også lodtrækning af præmier og rejsegavekortet, der i år gik til Torben Pedersen.