Fire elever på FL seminar

27. november 2018

Eleverne er fremtidens nøglemedarbejdere i Frode Laursen, og derfor inviterer vi også hvert år fire elever med på årets FL seminar, hvor strategien for det kommende forretningsår bliver gennemgået, og de enkelte afdelingers handlingsplan bliver lagt.

I år var det Casper Vestergaard (Emballage), Camilla Nansen (Business support), Ditte Jørgensen (Road Nordic) og Martin Holm (Road DK – retailer), der var med på seminar.

– Det var fedt at være med på seminaret og få indblik i strategien for Frode Laursen i 2019. Samtidig har vi også fået muligheden for at få indflydelse på vores afdelingers handlingsplaner, lyder det fra de fire elever, der alle føler, det er er en stor anerkendelse, at blive udvalgt til at være med på seminaret.

– Vi fire har været repræsentanter for eleverne hos Frode Laursen disse dage, hvor vi har fået mulighed for at komme ud med vores meninger og stifte bekendtskaber på kryds og tværs af virksomheden. Vi føler, at der er blevet lyttet til os, for alle får lov til at komme med input – ligegyldig om man er elev eller leder. Vi er alle fire enige om, at dagene har været meget lærerige og inspirerende.

Læs mere om mulighederne for at blive elev hos os, og se vores ledige elevstillinger her.