Fra chauffør til divisionschef

16. december 2021

Den 16. december kan divisionschef i Retailer Brian Munk fejre 25 års jubilæum.

Spørger man Brian, føles det dog slet ikke som 25 år.

– Jeg kan slet ikke forstå, at jeg har været her i 25 år. Det føles ikke sådan, for jeg har jo ikke lavet det samme i alle årene.

Frøene til Brians karriere hos Frode Laursen blev allerede sået, da han som fireårig var med sin far, Ole Munk, ude at køre lastbil.

– Min far kørte som chauffør for Frode Laursen, så jeg har jo kørt med ham siden jeg var omkring fire år. Der har altid stået en Frode Laursen lastbil hjemme på villavejen. Og vasketøjet på tørresnoren var Frode Laursen arbejdstøj.

Da Brian som 17-årig ville starte på chaufføruddannelsen, var det derfor en selvfølge, at det skulle være hos Frode Laursen.

–  ”Kom over til en snak. Hvis du arbejder som din far, burde der ikke være problemer”, blev der sagt – Og så var jeg ligesom i gang.

Brian kørte som chauffør i et par år, men lysten til at uddanne sig som disponent spirede, og der var heldigvis mulighed for at videreuddanne sig i Frode.

– Så kæresten og jeg rykkede teltpløkkerne op og flyttede til Tølløse, da der var en ledig plads på kontoret. Så jeg arbejdede på kontoret om dagen læste en Akademi-merkonom i Transport og Logistik samt en i Ledelse om aftenen. Jeg skulle egentlig bare have været i Tølløse ét år. Men det blev til ti.

Sammen med kæresten boede Brian i Ringsted og fik to børn. De ville dog gerne tilbage til familien i Jylland, og Brian startede derfor som driftskam/koordinator på kontoret i Vitten. Efterfølgende har Brian siddet først som souschef og derefter som divisionschef for Retailer.

– Jeg har jo været her i 25 år, fordi der er så mange udviklingsmuligheder. Og så brænder jeg virkelig for praktikken i transporten, og det der med at få tingene til at fungere. Så det sker indimellem, at jeg selv tager en tur i en lastbil. Og så er Frode Laursen jo generelt et godt sted at være. Her er en uformel tone, folk er meget nede på jorden, og vi har et godt sammenhold.

Ud over stillingen som divisionschef sidder Brian med i Frode Laursens bestyrelse som medarbejderrepræsentant.