Frode holder, hvad de lover

17. september 2018

Lennart Brandt Petersen, 23, har siden januar været vognmand ved Frode Laursen. Han kan godt lide at arbejde et sted, hvor et ord er et ord, og hvor der er hurtig afregning.

– Jeg har tidligere stået i butik, men ville gerne noget andet. Jeg havde stort kørekort og min far har tidligere kørt for Frode Laursen, så det lå lige for at søge ind hos Frode, siger Lennart, der heller ikke var i tvivl om, at han ville være vognmand: 

– Jeg synes, det er bedre at køre pengene ind til sig selv, siger han med et smil og fortsætter: – Og Frodes set-up, hvor man kan lease bilen og de sikrer kunderne, gjorde det overskueligt at starte op.

Ansat chauffør

Lennart har været glad for de sidste 9 måneder, hvor han først og fremmest har kørt dagligvarer til jyske og fynske butikker. I starten af august ansatte han så også sin første chauffør, så han nu har to vogne, der kører for Frode Laursen.

– Det er spændende nu også at have en ansat. Jeg har fået lov til at leje en bil ved Frode, så på den måde er det blevet lidt nemmere at springe ud i det at have en ansat. Og jeg håber da på,at jeg på et tidspunkt kan få nogle flere, siger Lennart, der ikke vil tøve med at anbefale at blive vognmand hos Frode Laursen.

– Jeg synes, det er godt med den faste kørsel, jeg har nogle gode disponenter, der er hurtig afregning, og så kan jeg rigtig godt lide, at hos Frode, der holder de, hvad de lover.

[button link=”/bliv-vognmand/” label=”Læs mere”]