Frode Laursen bliver ikke en del af en ulovlig aktion

10. maj 2023

Det bliver uden en af Danmarks største transport- og logistikvirksomheder, hvis der den 15. maj bliver arrangeret en aktion for at lamme trafikknudepunkter rundt om i Danmark i protest mod den kommende vejskat, som der tegner sig et politisk flertal for.

– I Frode Laursen tager vi klart afstand fra sådanne aktioner, udtaler adm. direktør Thomas Corneliussen.
Han uddyber:
– Vi respekterer den lovgivning der vedtages og indretter os til enhver tid efter de rammevilkår vi underlægges. I øvrigt har vi noteret os, at vejskatten giver lige vilkår for danske og udenlandske virksomheder.
Thomas Corneliussen fortæller, at der i Frode Laursen er en skuffelse over, at provenuet fra vejskatten ikke føres tilbage til transporterhvervet for at fremme de bæredygtige løsninger som Frode Laursen er meget optaget af at implementere.
Han tilføjer, at Vejskatten i sidste ende skal betales af forbrugerne, og vil finde vej dertil via transporterhvervets kunder som i første omgang vil komme til at betale.
– Af samme årsag vil de mange dygtige og loyale vognmænd, der kører for Frode Laursen, blive kompenseret for vejskatten gennem en tilpasning af de aftaler, vi har med de pågældende, siger han og slutter:
– Vi vil gerne appellere til alle transportvirksomheder, vognmænd og andre aktører om at udvise ansvarlighed og tage afstand fra ulovlige aktioner som vil forstyrre den almindelige orden og risikere at skade transporterhvervet og underminere de sunde, demokratiske processer vi har i Danmark