Frode Laursen donerer til Red Barnet

29. november 2023

Frode Laursen udskifter julechokoladen med donation til børn, der har brug for hjælp.   

Frode Laursen har i år valgt at erstatte julechokoladen til kunderne med en donation til Red Barnet og deres arbejde med børn i hele verden.

− Desværre har 2023 ikke gjort verden et nemmere sted at være barn. Konflikter, katastrofer og klimaforandringer påvirker børn i hele verden, og derfor har vi i år valgt at donere til Red Barnet, der, på tværs af politik og landegrænser, er der for børn, der har brug for hjælp, fortæller Thomas Corneliussen, adm. direktør i Frode Laursen.

Sidste år nåede Red Barnet og deres lokale partnere ud til 118 millioner børn i 116 forskellige lande og hjalp dem med bl.a. bedre adgang til sundhed og næring, bekæmpelse af fattigdom, adgang til uddannelse og humanitær hjælp i krige og katastrofer.

Og donationen fra Frode Laursen hjælper i høj grad Red Barnet i netop dette arbejde. Det fortæller Katrine Aadal Andersen der er Head of Corporate Partnerships og CSR i Red Barnet.

– Vi er meget glade for, at Frode Laursen har valgt at stille sig på børnenes side, og give en flot donation til Red Barnet. En donation som denne er blandt andet med til at sikre, at Red Barnet kan være til stede i verdens brændpunkter, hvor vi blandt andet sørger for mad, nødhjælp, tag over hovedet til børn og familier og, at børnene kan holde deres skolegang ved lige. Når virksomheder vælger at bakke op om Red Barnet, kan vi nå ud til endnu flere børn i udsatte positioner, og det er jo det vi er her for, så vi er meget taknemmelige, siger Katrine Aadal Andersen.

Det er tredje gang, at Frode Laursen vælger at skippe kundernes julegaver og i stedet donere de 130.000 kroner til velgørenhed.

– Vi synes, det giver rigtig god mening, og heldigvis har reaktionerne fra vores kunder også udelukkende være positive, siger Thomas Corneliussen.

Billede akkreditering: Red Barnet