COVID-19

26. marts 2020

COVID-19 & FRODE LAURSEN

Situation omkring Corona-virus og COVID-19 udvikler sig hele tiden. Hos Frode Laursen har vi nedsat en task force, der følger udviklingen nøje og sørger for løbende at tage stilling til diverse udfordringer, som kommer i kølvandet på indsatsen for at sænke COVID-19 smitten.

Vi vil arbejde hårdt for at få varerne ud. Som følge af vores størrelse og position, ikke mindst inden for dagligvarer, føler vi et særligt ansvar for at prøve finde løsninger og manøvrere igennem den vanskelige periode, vi har foran os.

Vi har i de sidste par uger forberedt os på denne situation, og har indført nogle helt klare retningslinjer for, hvordan vi mindsker kontakt i mellem vores medarbejdere og i det hele taget reducerer smitterisikoen.

Samtidig har vores medarbejdere og ledere stor erfaring og kompetencer – og vi har en stærk kultur, der gør, at alle er villige til at gøre en ekstra indsats i situationer som denne.

Har du som kunde spørgsmål til vores indsats i forhold til COVID-19, er du mere end velkommen til at henvende dig til din sædvanlige kontaktperson i Frode Laursen.

Spørgsmål fra pressen bedes rettes til kommunikationschef Maria Frank, mfran@frode-laursen.com eller +45 52186612