Gode kolleger og en hverdag fuld af liv

20. juni 2022

Den 21. juni kan afdelingsleder i Road DK Service, Inge La Cour, fejre 40-års jubilæum.

Der er sket meget, siden den kun 17-årige Inge La Cour i 1982 mødte op i Vitten med en uopfordret ansøgning i hånden. Fra hendes første tid som kontorelev til hendes nuværende som afdelingsleder for DK Service og Terminalen i Vitten, er der kommet en del erfaring i rygsækken. Erfaringen og det indgående kendskab til Frode Laursen bruger hun dagligt, men ellers er fortiden ikke noget Inge dvæler ved:
– Selvom jeg har været her i 40 år, så tænker jeg ikke så meget over tiden, der er gået. Frode Laursen er en virksomhed, der hele tiden er på farten og har fokus på udvikling. Derfor er det naturligt for mig at være i nuet og hele tiden tænke fremad – og ikke tilbage, siger hun.
For Inge betyder det, at hverdagen har et højt tempo, og at arbejdsopgaverne er meget uforudsigelige. Det har hun det dog særdeles godt med:
– Der er sådan et helt specielt tempo i Road DK. Meget er her og nu, og det giver mig energi. Med det følger naturligvis også, at mit job er meget uforudsigeligt – men det gør kun, at hver dag er spændende med nye vinkler og udfordringer.
Hverdagen opgaver løses dog ikke alene, for som Inge fortæller:
– Logistik er jo en kæde af mange led, og derfor kan man ikke se isoleret på sine egne led. Man er nødt til at have overblikket. Derfor er det også en stor sejr, når man ved fælles hjælp får kæmpet sig igennem svære opgaver. Jeg har heldigvis fantastiske kollegaer, som giver mig en hverdag fuld af liv – uden dem ville det ikke være det samme.