Jeg har gode mennesker omkring mig

29. april 2022

Den 1. maj fejrer vognmandsansvarlig Flemming Greve Sunne 25-års jubilæum hos Frode Laursen

Selvom Flemming, 50, i dag har titlen som vognmandsansvarlig, startede hans karriere i Frode Laursen bag rattet, da han som chauffør kørte Danmark tyndt og solen sort ud af Svendborg.

– Jeg kørte som chauffør i 6 år, indtil jeg fik muligheden for at prøve kræfter på kontoret ved Coop Odense. Jeg skulle være i Vitten hver torsdag, hvor jeg lærte at disponere. Egentlig var planen herefter, at jeg skulle til Tølløse og arbejde som disponent. Men så mødte jeg min kone Linda, fortæller Flemming smilende.

Sammen købte parret hus i Østbirk, og Flemming blev i stedet disponent i Vitten. Efter ti år var det dog igen tid til at prøve noget nyt, og Flemming begyndte derfor som personalekoordinator for egne FL-chauffører. Sideløbende fik han ansvaret for opstart af nye vognmænd, og det udviklede sig til stillingen som vognmandsansvarlig.

– Jeg er glad for, at jeg har haft mulighed for at prøve så meget forskelligt i Frode Laursen. Selvom der er gået 25 år, har jeg jo slet ikke lavet det samme i alle årene. Det har været sjovt at være i en virksomhed, der hele tiden er i udvikling. Og så kan man jo kun være det samme sted i 25 år, hvis man har gode mennesker omkring sig.

Flemming har dog ikke sluppet rattet helt. Sammen med sin makker, Mathias, tager Flemming afsted på Road Shows rundt i Danmark, hvor han kan findes bag rattet i Frode Laursens Freightliner.

– Det er fedt at komme ud og hilse på. Der kommer så mange forskellige mennesker, både af vores egne chauffører og vognmænd, men også bare nysgerrige. Det giver nogle fede oplevelser, og så er det altid en god fornemmelse at have været ude og snakke med folk i øjenhøjde og høre, hvad der rør sig i branchen.

Privat bor Flemming sammen med sin kone, Linda. Sammen har de to piger og en dreng på 6, 9 og 10 år. Når Flemming ikke har gang i en masse projekter på familiens hus i Østbirk, kan han ofte findes i sommerhuset i Søndervig sammen med familien.