Jeg kan godt lide Frode-ånden

30. juni 2021

Jess Egelund Rasmussen kan den 1. juli fejre 25 års jubilæum som chauffør hos Frode Laursen.

Jess, 58, startede allerede sin karriere som chauffør hos DLG dagen efter sin 18-års fødselsdag. Efterfølgende blev han uddannet smed og var inde som soldat, inden han begyndte at køre som chauffør hos Frode Laursen, hvor han de seneste 25 år har kørt alt fra containerkørsel til pakketure.

Helt specielt ved Jess’ karriere som chauffør i Frode Laursen er, at han alle årene har haft den samme makker, Ole Bo Jensen. Et kollegaskab, der igennem årene har udviklet sig til et godt venskab, hvor de to makkere også ses privat:
– Det har jeg været meget glad for. Ole kører nat, jeg kører dag. Det har altid fungeret – der har aldrig været noget, vi har altid haft det rigtig godt sammen!

Selve chaufførjobbet har altid tiltalt Jess:
– Man har virkelig tid til at tænke tingene igennem og få vendt verdenssituationen. Man siger, at ”de lange træk er til fintænkning”, fortæller Jess.

At chaufførjobbet var hos Frode Laursen, har også haft en stor betydning for Jess:
– Jeg har altid godt kunnet lide at arbejde her. Jeg kan virkelig godt lide Frode-ånden. Det der med, at man altid kan snakke om tingene og den gode tone – det har jeg været meget glad for!

Også derfor fortsætter Jess sin karriere i Frode Laursen, hvor han den 12/7 skifter arbejdet som chauffør ud med en ny stilling på lageret i Jyderup, hvor han skal køre gårdtrækker:
– Det ser jeg helt sikkert frem til. Men jeg er også spændt på, hvordan det bliver – jeg har jo trods alt siddet bag rattet i 40 år.

Jess planlægger i den forbindelse at tilbringe mere tid med børnene, og særligt de to børnebørn på 11 og 6 år, der begge bor tæt på Jess og hans kone, Kasia. Også Jess’ mange biler skal der bruges mere tid på:
– Jeg har jo en svaghed for gamle biler. Jeg har en gammel Volvo-lastbil, to Volvo personbiler, en ’63 Plymouth – og tre traktorer. Så det skal der også bruges en masse tid på!