Jeg lærer noget nyt hver dag

19. februar 2020

Liisa Salo, 31, var blandt de første der i August 2018 startede på logistikcentret i Kerava. Hun er teamleder i Co-pack; en rolle der har budt på meget mere, end hun oprindelig regnede med.

– Det kom bag på mig, hvor meget der egentlig lå i jobbet. Jeg troede, jeg skulle bruge det meste af min tid med praktisk arbejde, men faktisk går hovedparten af min tid med planlægning og administration, fortæller Liisa, der dog er vild med den udvikling:
– Jeg elsker at prøve noget nyt og udvikle mig, og jeg synes stadig, jeg lærer noget nyt hver dag, så jeg er meget glad.

International virksomhed
Liisa har tidligere arbejdet på lageret hos det finske logistikselskab Tuko, men da de lukkede deres lager i Kerava, søgte hun stillingen hos Frode Laursen.
– Jeg kunne både lide det, at det var en international virksomhed, og at jeg samtidig fik følelsen af, at man var én stor familie, fortæller Liisa, der også bed mærke i, at Frode Laursen havde investeret i logistikcentret på 27.000 m2 i Kerava.
– Så ved man, at virksomheden mener det alvorligt og vil Finland – også på den lange bane, som hun siger.

Liisa sammen med sit co-pack-team. Sammen med godt 30 andre medarbejdere udgør de det finske team, der sørger for den daglige drift i Kerava.

Hjælp fra kolleger
Selvom Liisa havde stor lagererfaring, havde hun ikke erfaring med co-pack-området. Derfor var det også til stor hjælp, at hun inden logistikcentret i Kerava åbnede, var omkring de andre logistikcentre i Frode Laursen for at lære og blive inspireret.
– Det var virkelig godt, og det hjalp mig rigtig meget, at se hvordan man greb det an på de andre logistikcentre, siger Liisa, der, selvom logistikcentret i Kerava ligger 1.200 km fra Frode Laursens hovedkontor i Danmark, aldrig føler sig alene, for som hun siger:
– Jeg kan altid ringe og spørge, hvis der er noget.