Elev i Frode Laursen: Stemningen er den bedste

28. oktober 2019

Sebastian Appel er lagerelev hos Frode Laursen i Flensborg. Han kan godt lide atmosfæren og samarbejdet med kollegerne.

Sebastian, 24,  er en af i alt 10 lagerelever på vores logistikcentre i Flensborg.
– Jeg kan rigtig godt lide at være hos Frode Laursen. Atmosfæren og stemningen er god. Selvfølgelig er der dage, der er bedre end andre, men man kan altid regne med at få positiv energi fra sine kolleger, og det betyder meget for mig, fortæller Sebastian, der har været elev på logistikcenteret på Wittenberger Weg i 2 ½ år.
I Tyskland tager grunduddannelsen som ”Fachlagerist” to år, men man kan bygge en et-årig overbygning på, hvor man udover det manuelle lagerarbejde også lærer noget om det administrative kontorarbejde på lageret. Og det har Sebastian valgt.
– Jeg ville gerne vise Frode Laursen, at jeg virkelig gerne vil det her, og at jeg har engagementet. Derfor valgte jeg at tage et år ekstra, fortæller han.
Vil gerne fortsætte i Frode
Som lagerelev har Sebastian været i alle afdelinger, men spørger man til, hvad hans favoritjob er, er han ikke i tvivl.
– Jeg kan bedst lide at arbejde med helpallerne. Der kan man virkelig se, at der sker noget, og at man gør en forskel.
Sebastian vil gerne arbejde videre i Frode Laursen efter endt uddannelse, og han er heller ikke i tvivl om, hvad han vil fremhæve, hvis han skulle anbefale en ven at søge ind hos Frode Laursen.
– Det er et godt sted at være. Du bliver godt taget imod, og du har nogle gode kolleger. I det hele taget er der bare en god stemning.

Udover de 10 elever i Tyskland, har Frode Laursen også mere end 60 elever i Danmark. Læs mere om hvordan det er at være elev i Frode Laursen her