Logistikcentre fyldt med muligheder

29. juli 2019

Frode Laursen er en virksomhed med masser af muligheder. Vores logistikcentre er en meget vigtig del af vores virksomhed og ikke mindst vores medarbejdere er vigtige. Det er deres knowhow og ekspertise, der gør, at vi kan levere varen til kunderne hver dag.

Vores logistikcentre er i konstant og rivende udvikling, og arbejdsopgaverne består af flere forskellige funktioner – så hvis du ønsker personlig og faglig udvikling, og gode kolleger, der løfter i flok, er Frode Laursen stedet for dig!

På vores logistikcentre som er placeret i bl.a. Åstorp, Sverige – Jyderup, Danmark – Hørning, Danmark – Flensborg, Tyskland – Kerava, Finland, er der mange muligheder indenfor pakkeri, fordeling og ledelse.

Ved du ikke lige hvilken stilling der kunne være interessant for dig? Så kan du nedenfor møde forskellige af vores ansatte på vores logistikcenter i Åstorp, Sverige.


HURTIGHED & SAMARBEJDSEVNER

Franciene Castro, 24, medarbejder i pakkeriet.
I hendes hverdag som medarbejder i pakkeriet, har Franciene brug for at være detaljeorienteret, hurtig, og god til at samarbejde. For i pakkeriet på vores logistikcentre foretages mange ompakninger. Ompakning består i at pakke varerne i en opstilling (display), der præsenterer sig pænt i butikkerne. Disse bruges oftest i forbindelse med kampagnevarer og annoncerede tilbudsvarer. I pakkeriet arbejdes der i grupper af 2-8 personer om en pakke-ø. Så her er altid en god holdånd, godt humør og forståelse for vigtigheden af at arbejde som et team.


FOKUS & OVERBLIK

Oliver Rosendahl, 22 år, gruppeleder, Inbound.
I Olivers hverdag som gruppeleder i inbound, er der ikke alene fokus på at få tømt lastbilerne, få scannet paller ind, og lavet tilbagemeldinger, men også på at alt fungerer optimalt i hans team. Det store overblik er derfor vigtigt som gruppeleder, samtidig er det også vigtigt, at man både forstår at gøre alt så effektivt som muligt, men også sikrer sig at man har alle medarbejdere med, og har en god holdånd.

 

 

SELVSTÆNDIGHED & ORDENSSANS

Ola Rosendahl, 24 år, truckfører fordelingen.
I fordelingen ekspederes ordrerne, og pallerne pakkes i hel-/kvartpaller eller plukpaller, som består af flere forskellige varer til en bestemt modtager. Her kan man både være den som pakker pallerne, eller den som ekspederer ordren videre i systemet. Her er der behov for at man kan arbejde selvstændigt, og har et godt overblik. Til trods for selvstændigheden i arbejdet er der dog stadig en god holdånd i fordelingen, for i sidste ende løftes alle opgaver i logistikcentrene i teams, og aldrig alene.

Har du lyst til at arbejde i et af Frode Laursens logistikcentre, skal du have ordenssans, gode samarbejdsevner og selvstændighed – og du skal kunne holde hovedet koldt (og synes det er sjovt) når tingene går stærkt!
Så er en hverdag med fart over feltet og gode kollegaer lige noget for dig? Så tøv ikke med at sende os en ansøgning her!