Med Norden som arbejdsplads

25. juli 2019

Som en af Nordens største logistikvirksomheder, har vi selvfølgelig en masse nordiske medarbejdere ansat. En af dem er svenske Matilda, der er disponent på hovedkontoret i Vitten.

– Det bedste herude er stemningen. Alle er meget hjælpsomme, og fra jeg trådte ind den første dag har jeg følt, at jeg passede ind.
Sådan lyder det fra Matilda Andreasson, 28, der er disponent i vores Nordic division på hovedkontoret i Vitten, nord for Aarhus. Matilda er svensk men flyttede for 4 måneder siden til Danmark med sin danske kæreste, Thomas.
– Vi boede i Oslo, hvor jeg i 3 år var disponent for PostNord. Da vi flyttede til Århus, ville jeg gerne finde et arbejde, hvor jeg kunne bruge min erfaring, og derfor kom jeg herud, fortæller Matilda, der har været i Nordic i 4 måneder.
Her sidder hun i team North, hvor hun har daglig kontakt med både chauffører og kunder. De sidste er i overvejende grad svenskere:
– På den måde giver det rigtig god mening, at jeg er svensk, siger hun.
Matilda er indtil videre eneste svensker i teamet, men det oplever hun ikke som noget problem.
– Slet ikke. Faktisk synes jeg, at den danske og svenske arbejdsmentalitet er meget ens. Vi går på arbejde for at få tingene gjort, og det kan jeg godt lide.
På spørgsmålet om den danske væremåde kan virke lidt for hård og kontant på en svensker, ryster Matilda på hovedet.
– Det har jeg slet ikke oplevet. Tværtimod har jeg kun oplevet en rigtig god stemning herude. Vi arbejder som et team, og det trives jeg rigtig godt med.

Har du lyst til at blive en del af Frode Laursen teamet? Så kan du se alle vores ledige stillinger her, eller sende os en uopfordret ansøgning her.