Pensionen må vente 20 år

30. september 2018

40 års jubilæum

Benny Andersen kunne den 1. september se tilbage på 40 år som værkfører på Frode Laursens værksted i Hedehusene. Ja, det vil sige de første 20 år blev taget hos vognmand Gunner Henriksen A/S, som Frode Laursen overtog i 1998.

– Jeg fortsatte bare som værkfører, da Gunner Henriksen blev opkøbt, fortæller Benny, der altid har været glad for sit arbejde.

– Jamen, jeg er udmærket tilfreds. Det hele kører som det skal, og jeg har fået lov til at have forholdsvis frie hænder herovre i Hedehusene, siger Benny og tilføjer – men det er selvfølgelig frihed under ansvar. Selv om Benny elsker sit arbejde forstår, han dog også at nyde sin fritid.

Han rejser især meget. Han har bl.a. været i USA med hele familien og hvert år ved vintertid går turen som regel til Østrig for at stå på ski sammen med hustruen Kirsten og parrets datter, svigersøn og børnebørnene. I det hele taget kan Benny godt lide at være aktiv, og har tidligere også redet og deltaget i jagter sammen med datteren Mette.

– Mette mener, at jeg skal til at ride igen, men jeg ved nu ikke rigtig, siger Benny, der til gengæld ikke er i tvivl om hvornår han skal på pension.

– Det bliver vel om en 20 års tid, griner han.