Rejsegilde på ny lagerbygning i Åstorp, Sverige

11. oktober 2019

Torsdag den 10. oktober blev der holdt rejsegilde for Frode Laursens nye lagerbygning i Åstorp, der vil stå færdig i løbet af februar.

Der blev snakket lagerrum, hygget og spist pølser, da logistikvirksomheden Frode Laursen A/S torsdag afholdt rejsegilde for deres nye 36.000 m2 lager, der skal stå færdig i starten af februar.
– Vi glæder os meget til at få gang i vores nye lager, siger lagerchef Pontus Lindgren, der er lagerchef for Frode Laursens logistikcenter i Åstorp. Et logistikcenter, der, når det nye byggeri står færdig, kommer til at tælle tre lagerbygninger og et samlet areal på 166.000 m2.
Dermed er logistikcentret det absolut største i Frode Laursen Gruppen, hvis primære kunder er store internationale mærkevareleverandører.
– Vores kunder har brug for at få transporteret deres varer rundt i hele Norden, og til det formål ligger vi rigtig godt placeret, siger Pontus Lindgren.

Søger arbejdskraft
I øjeblikket har Frode Laursen omkring 200 ansatte på deres logistikcenter i Åstorp. Pontus Lindgren regner dog med løbende at skulle ansætte flere folk , når byggeriet står færdig i starten af det nye år.
– Vi er allerede begyndt at få ansøgninger, men vil gerne have endnu flere. Så hvis man har lyst til at blive en del af Frode Laursen her i Åstorp, så er det bare om at kontakte os, siger han og fortæller, at i modsætning til andre lagre i området, vil lageret primært være aktiv i dagtimerne.

Fokus på energien
Byggeriet af lageret er gået over alt forventning, og man regner med at have lageret klar til nye kunder i løbet af februar måned. I bygningen af det nye lager er der også blevet taget hensyn til lagerets miljøpåvirkning. Ved hjælp af sensoreret LED-lamper er energien til belysningen reduceret med op til 80% sammenlignet med traditionelle løsninger, og man har også erstattet fjernvarmen på kontoret med en mere miljøvenlig varmepumpe.