2.500 besøgte Frode Laursens logistikcenter i Hørning

17. juni 2019

Rundt regnet 2.500 mennesker valgte i lørdags at kigge forbi, da Frode Laursen holdt åbent hus med fokus på trafiksikkerhed og besøg af veteranlastbiler.

Selvom det danske sommervejr viste sig fra sin våde side i lørdags, blev der hoppet løs i hoppeborgene og givet den gas på løbecyklerne hos Frode Laursen i Hørning. Aktiviteterne var nemlig i tørvejr i en af de store lagerbygninger, og det betød,  at en masse børnefamilier til trods for vejret alligevel lagde vejen forbi.
– Vi har serveret 2.800 pølser, så vi har et forsigtigt bud på at besøgstallet er 2.500, lyder det fra en glad Allan Thorup, der er lagerchef i Hørning.
Ud over pølser, blev der også serveret popcorn, is og sodavand til gæsterne, og mens de besøgende ventede på veteranlastbilerne fra Silkeborg Veteranrally kunne de bl.a. nyde synet af de nyeste Frode Laursen lastbiler eller prøve at sidde i en af de gaffeltrucks, der til dagligt kører rundt på lageret.
– Det var nærmest som en lille byfest herinde, siger Allan Thorup, der ikke vil udelukke, at man vil gentage succesen på et tidspunkt.