Vil du være elev i transportbranchen?

5. april 2019

Man prøver lidt af hvert som elev i Frode Laursen.

Den 21-23 Marts 2019 var Frode Laursen på Transportmesse i MCH messecenter Herning, og vi havde udvalgt nogle elever til at være med til at stå på standen. En af de elever var Simone Hougaard Andersen, som er speditions- og shippingelev i den afdeling i Frode Laursen som sørger for kørsel med byggematerialer.
– Det var rigtig fedt og lærerigt at være til messen, og stå ved Frode Laursen messestanden. Jeg fik mulighed for at snakke og møde en masse chauffører og opbygge min viden og interesse indenfor transport, siger Simone og tilføjer:     – Samtidig synes jeg, det var fedt at træde frem for Frode Laursen og være repræsentant.

Til dagligt sidder Simone med disponering af en gruppe af innenlader trailere (trailere specielt til betonkørsel), som er en af hendes favorit arbejdsopgaver.
– Jeg startede med at få et godt indblik i alt det der ligger bag disponeringen, som stilstandsrapporter samt intern og ekstern afregning af biler. Det er måske lidt mere tungt end at disponere trailere, men den gode og grundige oplæring, gør at jeg nu har en god forståelse for, hvordan det hele hænger sammen. Det gør, at jeg har en god base, som gør, at jeg er god til mit job.

Simone er fra en vognmandsfamilie, og har derfor altid haft en interesse indenfor transportbranchen. Det var en af grundene til, at hun valgte Frode Laursen.
– Jeg er rigtig glad for mit arbejde, og for at jeg sidder med nogle erfarne og kompetente kollegaer. Jeg føler mig på ingen måde som en elev, og jeg føler, at jeg er en del af en alsidig afdeling.

Er du også interesseret i at blive elev i transportbranchen? Er du klar på at få en karriere med fart på? Så kan du ansøge, eller læse meget mere om vores elevuddannelser her.