"Vognmandsweekenden klæder mig godt på"

16. september 2022

Lørdag den 10. september holdt Frode Laursen den årlige Vognmandsweekend for alle faste vognmænd og deres familier.

Dagen begyndte med et oplæg fra transportdirektør Allan Munkholm Poulsen omkring blandt andet det nuværende og fremtidige marked.
Bagefter fik vognmændene selv mulighed for at erfaringsudveksle med hinanden og nøglemedarbejdere i Frode Laursen.

”Som vognmand synes jeg, at vognmandsweekenderne er en helt fantastisk måde at blive orienteret på. Vi hører både om, hvor Frode Laursen er på vej hen og hvilke udfordringer, som både vi og branchen står overfor. Men vi bliver også informeret omkring nye kunder eller ændringer i nuværende kundeaftaler og ikke mindst hvordan, de berører os. På den måde bliver vi godt klædt på og giver os mulighed for at tilpasse og optimere vores vognmandsforretninger,” fortæller Aldin Pepic, der er vognmand hos Frode Laursen.

Aldin har tidligere kørt for flere forskellige virksomheder, men besluttede sig for to år siden til at køre udelukkende for Frode Laursen. Det skyldes blandt andet gennemsigtigheden og den høje grad af information

”Jeg føler virkelig, at Frode Laursen er gode til at inddrage os som vognmænd. Det er både i hverdagen men netop også til de her vognmandsweekender, hvor vi også har mulighed for at komme med vores meninger, stille spørgsmål eller diskutere udfordringer. Som vognmand har jeg interesse i at optimere min forretning og gøre mine medarbejdere glade, og det kan jeg kun, hvis jeg selv ved, hvad der rører sig. Og dén information får jeg altså fra Frode Laursen og de øvrige vognmænd til blandt andet vognmandsweekenderne, der i mine øjne er helt unikt for branchen,” fortæller Aldin.

Årets udgave af vognmandsweekenden blev afholdt i Strøjer Samlingen på Fyn. Udover at der var mulighed for at diskutere transport, bød dagen derfor selvfølgelig også på en rundvisning blandt de mange historiske biler. Derudover fik vognmændene også mulighed for at tale med Scania om, hvordan de igennem Scanias Driver Akademi kan optimere deres kørsel og reducere omkostningerne. Dagen blev sluttet af med smørrebrød og overnatning for dem, der havde lyst.