Transparens og sporbarhed

Læs mere

Både kunder og forbrugere har krav på at vide, hvad der sker i de forskellige led i værdikæden. Derfor er det vigtigt for os, at der er transparens hele vejen.


IT-systemer gør processen gennemsigtig

Først og fremmest handler det om, at vi giver vores kunder indblik i, hvordan vi behandler deres logistiske opgaver. Vi har i flere år anvendt vores avancerede Warehouse Management System (WMS) og vores unikke Transport Management System (TMS) som interne redskaber til at sikre fuld sporbarhed for både hele paller og ompakkede displays.

Fremtiden bliver endnu mere transparent, da vi lige nu arbejder hårdt på at lancere vores kundeportal: “FL Analytics”, som vil give vores kunder fuld adgang til en række data.

 

Nærhed til medarbejderne

Vi lægge også vægt på åbenhed og nærhed, når det gælder vores medarbejdere. Hver år i januar tager vores ledelse på rundtur til vores logistikcentre for at komme i dialog med vores medarbejdere og samtidig fortælle dem om, hvordan forretningsåret er gået. På denne måde får alle vores medarbejdere – chauffører, lager- og kontorfolk – vigtig viden, som er med til at styrke hele organisationen.

Hvad kan vi hjælpe dig med?
2.240
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
600.000
Kvm. lager
Har du spørgsmål?
Vores eksperter er klar til at hjælpe dig
Kontakt os