Bliv medarbejder i

Administrationen

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret

Administrationen i Frode Laursen spænder over en bred vifte af afdelinger, der dog har det til fælles, at de alle understøtter Frode Laursens kerneforretning. Om du er specialist eller kontorassistent, så indtager du som medarbejder i administrationen en vital rolle i at få forretningen Frode Laursen til at køre i allerhøjeste gear.


Forskellighed i administrationen

Kundeservicemedarbejder, IT-specialist, sælger, kontorassistent eller HR-medarbejder – det er bare nogle af de funktioner, du kan finde i administrationen på vores hovedkontor i Vitten nord for Aarhus.

Ligesom, der er mange forskellige titler, er der også mange forskellige baggrunde repræsenteret. Nogle er startet i Frode Laursen som elever, andre kommer med en akademisk baggrund og flere har praktisk erfaring fra chaufførjobbet eller lageret med i bagagen.

Som medarbejder i administrationen, skal du samarbejde på tværs af hele organisationen og du har daglig kontakt til eksterne samarbejdspartnere og kolleger. Hos Frode Laursen er vi til for kunden, og derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat, serviceminded og har en positiv indstilling til jobbet.

 

En hverdag i administrationen

I administrationen er der til tider meget travlt og mange udfordringer, og du vil derfor hurtigt få egne ansvarsområder. Det er vigtigt, at du er struktureret og sætter en ære i at tingene er i orden, samtidig med at du er god til at samarbejde på tværs og er indstillet på at nå fælles mål.

Hos Frode Laursen er medarbejderne vores største ressource. Derfor har vi fokus på en løbende og målrettet kompetenceudvikling blandt vores medarbejdere. Vi arbejder som ét team, og lægger derfor vægt på, at du både vil og kan tage ansvar for en selvstændig arbejdsdag.

Har du lyst til at blive medarbejder hos os, så søg drømmejobbet allerede i dag!

 

Som medarbejder i administrationen er du…

… en holdspiller, der tager ansvar og er god til at samarbejde. Administrationen i Frode Laursen dækker over mange afdelinger med både generalist- og specialist-stillinger, og de faglige krav til de enkelte stillinger er derfor forskellige og spænder bredt. Et fælles krav er dog at du har viljen til at gøre en forskel og sætte kunden i centrum.

 

Som medarbejder i administrationen får du…

… gode kolleger i en virksomhed, hvor fællesskabet og holdindsatsen bliver værdsat højt. Du bliver en del af en virksomhed, der brænder for at leve vores værdier helt ud. Vi har en flad organisationsstruktur, og vi ønsker at høre input både fra eleven og lederen. Samtidig tror vi på, at en glad medarbejder er en god medarbejder, og vi har derfor stor fokus på at vores medarbejdere trives i deres job.

Ansøg nu og bliv en del af holdet.

Se ledige stillinger eller ansøg uopfordret
”Mine kolleger, sammenholdet og den dynamik, vi har, fylder og betyder utroligt meget for mig.
Yen
Kundeservicemedarbejder

Gode kolleger og spændende arbejdsopgaver

Yen Rasmussen har været ansat i kundeservice i Frode Laursen siden juni 2018, hvor hun sammen med omkring 20 kolleger, sørger for at svare på forespørgsler fra Frode Laursens kunder. 

Yens arbejdsdag starter kl. 8, hvor hun møder ind sammen med de øvrige kollegaer i kundeservice. De er alle tilknyttet deres egne kunder, som de er ansvarlige for.

– Cirka halvdelen af mine arbejdsopgaver er faste opgaver, mens den anden halvdel består af indkomne, uforudsigelige opgaver, eller det vi kalder “Fri leg”, siger Yen og fortsætter: 

– De indkomne opgaver er fra kunder og varierer. De er med til at forme dagen i stor stil og gør det spændende at gå på arbejde, siger Yen.

 

Sammenhold og gode muligheder

Spørger man Yen, hvad hun bedst kan lide ved hendes job, er der ingen tvivl.

– Mine kollegaer, sammenholdet og den dynamik, vi har, fylder og betyder utrolig meget for mig. Samtidig har jeg nogle rigtig spændende arbejdsopgaver. Uforudsigeligheden i opgaverne gør at det ikke er trivielt at tage på arbejde – det synes jeg er dejligt.

Til spørgsmålet omkring, hvorfor man skal arbejde i Frode Laursen, svarer hun hurtigt.

– Sammenholdet og mulighederne. Her er gode kollegaer, og finder man sig til rette i Frode Laursen er der gode muligheder for at udvikle sig og prøve nye arbejdsopgaver af.

1.700
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
639.000
Kvm. lager
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening