Lisbet: 40 år i Vitten

29. maj 2020

Den 1. juni kan bogholder Lisbet Kristiansen fejre 40 års jubilæum hos Frode Laursen.

Lisbet, 69, er udlært på Frichs fabrikker i Aarhus, men kom til Frode Laursen da hendes tidligere direktør var blevet ansat i Frode Laursen og efterfølgende tog fat i hende.

– Han vidste, at jeg ledte efter noget, der var tættere på Hadsten, hvor jeg boede, så han spurgte, om det ikke var noget for mig at komme herud, fortæller Lisbet.

Sideløbende havde ægtemanden Ralf faktisk også fået job på Frode Laursens terminal i Vitten, så i løbet af 1980 blev Frode Laursen en stor del af familien Kristiansens liv.

– Ralf var i Frode i 35 år, og jeg har nu været her i 40. Vores børn, Tina og Rene, har faktisk også arbejdet herude, mens de studerede, så ja, man må sige, at Frode har fyldt meget, siger Lisbet.

I alle de 40 år Lisbet har været i Frode Laursen har hun arbejdet med debitor og kreditor-området.

– Jeg kan godt lide at have kontakt med kunder og samarbejdspartnere. Det der med at snakke med folk og finde ud af tingene, selv om det kan være lidt bøvlet, det, synes jeg, er sjovt, siger Lisbet, der dog også kan huske en tid, hvor det var knapt så sjovt.

– I 80’erne var det jo andre og strengere tider for Frode Laursen. Der var der ikke de samme penge at gøre med som i dag, som hun siger.

Fritiden bliver for Lisbets vedkommende brugt på familien, venner, motion og gå- og cykelture. Ralf og Lisbet cyklede meget, og det har Lisbet holdt fast i selvom Ralf desværre døde i 2015. Til gengæld har hun droppet turene på golfbanen, for som hun siger: ”Jeg bliver så hidsig.”

De seks børnebørn er der dog altid plads til. De tre piger kommer tit med i storcentret på shoppetur, mens drengene engang imellem planlægger gameraften hjemme ved bedste/mormor.

– Så kommer de med alt deres habengut og bestiller brun sovs til middag. Det er rigtig hyggeligt, smiler Lisbet.