Agri-Norcold fokuserer på vækst efter opkøb

8. juli 2016

08-07-16

 

De danske konkurrencemyndigheder har i dag godkendt Agri-Norcolds køb af Bring Frigos frysehusaktiviteter i Danmark. Det gør Agri-Norcold til Danmarks største operatør inden for frosne fødevarer.

– Med købet af Bring Frigo på plads har vi i mine øjne det optimale set up til at kunne vokse organisk i Danmark. Først og fremmest har vi kapaciteten til at kunne håndtere de helt store kunder, og samtidig kan vi løse alle opgaver indenfor håndtering af frosne fødevarer, siger Jan B. Nielsen, der er administrerende direktør for Agri-Norcold A/S.

Med overtagelsen af Bring Frigo har Agri-Norcold nu en frysekapacitet på over en million kubikmeter og 270.000 pallepladser. Samtidig får Agri-Norcold med opkøbet et nyt ben på forretningen. Virksomheden skal nu også servicere den danske dagligvarebranche.

– Hidtil har vi udelukkende fokuseret på at håndtere hele paller, som skulle på frostlager eller indfryses og så sendes videre i containere. Fremover kan vi også plukke kasser med frostvarer fra hele paller og pakke dem for blandt andre de store dagligvarekæder. Vi kan med andre ord tilbyde vores kunder både bredere og skarpere løsninger inden for fødevarelogistik, siger Jan B. Nielsen.

Agri-Norcold har Frode Laursen A/S og Danish Crown som ejere. Med overtagelsen af Bring Frigo får virksomheden omkring 400 medarbejdere fordelt på 13 afdelinger i Danmark.

Nu skal vi have smeltet de to virksomheder sammen, så vi kan opnå en endnu bedre udnyttelse af den samlede kapacitet. Sideløbende vil vi fortsat se på muligheden for at udvikle vores forretning, og i den sammenhæng ser vi på mulighederne for at udnytte vores know-how og kompetencer uden for Danmarks grænser, siger Jan B. Nielsen.

Yderligere oplysninger:

Jan B. Nielsen
Administrerende direktør
Tlf.: +45 2223 2995
Mail: jn@agri-norcold.dk