Frode Laursen hæver igen vognmændenes kørselsrater

19. januar 2022
Et fortsat udfordret transportmarked får Frode Laursens danske Road-division til at hæve kørselsraterne for anden gang på 10 måneder. Reguleringen sker fra 1. marts 2022.

Frode Laursen hæver kørselsraterne med op til 9 % over for deres faste, danske vognmænd.
– I et forsat udfordret transportmarked, med både høj aktivitet, øgede omkostninger og mangel på arbejdskraft og kapacitet, ser vi os igen nødsaget til at hæve kørselsraterne for at kunne servicere vores kunder, siger Allan Munkholm Poulsen, transportdirektør for Danmark i Frode Laursen.

Frode Laursen hævede så sent som i maj 2021 rater på kørsel for virksomhedens faste, danske vognmænd.
– Vores ambition er at være kundernes foretrukne valg, primært indenfor segmenterne dagligvarer og byggematerialer. Det kræver både dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor har vi valgt at skrue på raterne for at kunne fastholde vores position som en pålidelig og effektiv logistikpartner, siger Allan Munkholm Poulsen og tilføjer, at stigningen i kørselsraterne vil gælde både nye og nuværende vognmænd.

Ifølge transportdirektøren er der ingen tvivl om at det store omkostningspres vil føre til generelt stigende transportomkostninger i markedet.

Læs mere om at være vognmand hos Frode Laursen her