Sveriges EU- og Handelsminister besøgte Frode Laursen

22. august 2018

Ann Linde, Sveriges EU- og Handelsminister lagde onsdag den 22. august vejen forbi Frode Laursens logistikcenter i Åstorp. Frode Laursen har lige udvidet sit logistikcenter i Åstorp, som nu med sine 130.000 m2, er virksomhedens største lager. Frode Laursens succes og ekspansion fik Ann Linde til at kigge forbi.

Logistik, bæredygtighed og de gode medarbejdere var blandt samtaleemnerne, da Sveriges EU- og Handelsminister Ann Linde sammen med lokale socialdemokrater i Åstorp og Helsingborg var på besøg hos den nordiske logistikvirksomhed, Frode Laursen, der er danskejet, men har logistikcentre i Danmark, Sverige, Tyskland og Finland.

Logistikcentret i Åstorp er på 12 år vokset til det største af de centre og direktør Anders Balle kunne fortælle ministeren en succeshistorie, der i 2006 begyndte med en enkelt kunde og 40.000 m2 lager, men støt og roligt er vokset og nu tæller flere multinationale kunder, to lagre og 130.000 m2.
– Den vækst og succes havde ikke været mulig, hvis vi ikke havde haft det gode samarbejde med Åstorp kommune, sagde Anders Balle.

Samtidig understregede både Anders Balle og Åstorps lagerchef Pontus Lindgren, at succesen også i høj grad er båret af de godt 300 dygtige medarbejdere, der er tilknyttet logistikcentret.

– Medarbejderne har altid været kernen i Frode Laursen. Selvfølgelig skal materiel og udstyr også være i orden, men vi har altid været af den overbevisning at gode medarbejdere er nøglen til succes, fortalte Anders Balle og Pontus Lindgren supplerede:

– Vi har mange medarbejdere, der har været her i mange år, og det er vi enormt stolte over. Vi ser det som tegn på, at vi gør noget rigtigt, fortalte Pontus Lindgren.

.