FRODE LAURSEN TILBYDER

En grøn løsning til alle

Læs mere

I Frode Laursen står den grønne omstilling højt på agendaen, og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at finde den grønne løsning der passer til dem – både når det gælder transport og opbevaring på vores logistikcentre.


Når det gælder en mere grøn transport, sørger vi altid for at vores flåde er helt opdateret og vores chauffører er trænet i at køre så miljømæssigt som muligt. Det er dog især brugen af alternative drivmidler, der sikrer den største reduktion i CO2-udledningen.

18 % af vores kørsel foregår derfor på alternative brændstoffer som biogas og HVO-biodiesel. Snart indsætter vi også el-lastbiler på vejene, og vi forventer at de alternative brændstoffer vil fylde mere og mere i vores egen transport.

Selvom det selvsagt er på transporten, at vi har det største CO2-aftryk, har vi også fokus på logistikcentrene. Alle vores logistikcentre kører på grøn strøm, og i 2022 indviede vi vores første logistikcenter bygget udelukkende i henhold til virksomhedens ”Green Warehouse Vision”. Her er der fokus på at bygge og drifte så bæredygtigt som muligt, og i fremtiden vil alle bygninger bygges efter dette oplæg.

Læs mere om vores tilgang til grønne løsninger her