Frode Laursen på tour

26. maj 2021

Frode Laursens amerikanske Freightliner er i denne uge på tur på de danske landeveje.

I denne uge kan man på rastepladser og veje i hele landet være heldig at støde på en Frode Laursen lastbil lidt ud over det sædvanlige.
Den danske logistikvirksomhed har nemlig lukket deres showtruck ud af corona-hiet og sat den til at køre rundt i Danmark.
– Vi købte freightlineren som showtruck til arrangementer, messer og fester, men på grund af corona-pandemien har den desværre måtte stå alt for meget i garagen, siger direktør i Road DK Allan Munkholm Poulsen.

Det har ærgret både Frode Laursen og en masse chauffører, som havde set frem til at få et kig på den flotte amerikaner.
– Derfor besluttede vi, nu hvor corona-restriktionerne er lempede, at vi ville tage på roadtrip og hilse på chauffører rundt omkring i landet, siger Allan Munkholm Poulsen, der udover det flotte blikfang, gerne vil sætte øget fokus på freightlinerens store førerhus.
– For tiden er der øget fokus på chaufførers arbejdsvilkår, hvilket vi finder virkelig positivt. I den forbindelse er det værd at bemærke Freightlinerens store og komfortable førerhus. Med de nuværende europæiske vægt- og dimensionsregulativer er det desværre ikke muligt at skabe et større og mere komfortabelt førerhus for chaufførerne uden at gå på kompromis med trailerens længde.

Freightlineren kører mod garagen i Vitten igen fredag aften, men inden da har den nået at være i både Køge, Odense, Padborg og Taulov.

Her holder Freightlineren: 

Onsdag d. 26 maj:

  • Transportcenteret i Køge kl. 10 – 13

Torsdag d. 27. maj

  • Scania Odense kl. 10
  • FL Tietgenbyen fra kl. 13

Fredag d. 28 maj:

  • Transportcenteret i Padborg kl. 10
  • Taulov ved OK-tanken kl. 14

Kort om Frode Laursens Freightliner:

  • Frode Laursens Freightliner kører på HVO-diesel, der reducerer CO2-udledningen med op til 88%.
  • Freightlineren er fra 2009 og er blevet tilpasset så den lever op til europæiske standarder (Euro 5). Dermed er den miljømæssigt i den gode ende af skalaen.
  • Freightlineren har 500 HK og er en af blot fire stk. i Skandinavien.
  • I modsætning til de europæiske lastbiler har den et meget rummeligt førerhus, der giver chaufføren mere plads, når han skal overnatte i bilen. Lovmæssigt betyder det dog også, at der traileren ikke må være lige så lang som en alm. Trailer og dermed ikke kan tage samme mængde gods
Har du spørgsmål?
Vores eksperter er klar til at hjælpe dig
Kontakt os