The new cool

17. juni 2020

– På køl uden brændstof

Vi har fået endnu en grøn tilføjelse til vores vognpark. Køletraileren ”the new cool” kører udelukkende på strøm, som den får henholdsvis fra opladning via strømstik og fra dynamoen på trailerens ene aksel.

Dynamoen på akslen udvinder energi, når traileren bremser eller kører ned af bakke, og dermed gør den køletraileren selvforsynende med energi. Det betyder, at køletraileren kan holde temperatuen uden af være tilkoblet trækker eller strøm, når den er på farten.

Vores nye trailer kommer med tre klare fordel:

 

  • CO2- og partikelneutral:
    The new cool får udelukkende sin energi fra strøm. Ved opladning med ”grøn” strøm er the new cool derfor total CO2- og partikelneutral.
  • Lydsvag:
    The new cool er lydsvag og udleder 60 db(A) mindre end en gennemsnitlig trailer. Det betyder at lydniveauet er langt under PIEK standard. Det gør denne trailer ideel til bylevering i nattetimerne og forbedrer arbejdsmiljøet for chauffører, der udsættes for mindre støj.
  • Multi-temperatur:
    The new cool har en multi-temperatur-funktion, der giver mulighed for at transportere gods med forskellige temperaturkrav. Det giver Frode Laursen større fleksibilitet og bedre fyldningsgrad og dermed også en mere bæredygtig transport.