Plads til alle

Læs mere

I Frode Laursen tror vi på, at den bedste arbejdsplads, er en arbejdsplads der kan rumme mange forskellige slags mennesker, og som behandler alle retfærdigt og med respekt. Det ønsker vi at afspejle gennem den måde, vi driver forretning på – på alle vores lokationer og i alle lande, vi findes i.


Hos Frode Laursen er målet at være en arbejdsplads, hvor der er plads til alle uanset køn, race eller alder. Derfor har vi en række initiativer, som bl.a. skal sikre, at der er lige mulighed for rekruttering og karriereudvikling for begge køn.

Vi ser diversitet som en stor fordel i en branche, der historisk set har en stor overvægt af mænd. Vi har som defineret mål, at mindst 20% af bestyrelsen skal være kvinder. Vi arbejder løbende henimod, at endnu flere kvinder skal være på ledelsesniveau.

 

Ordentlige arbejdsforhold

Derudover følger vi naturligvis gældende regler og lovgivninger inde for arbejdsmarkedet for at sikre en moderne arbejdsplads med alle ansættelses- og rettighedsmæssige områder i orden.

I lyset af de seneste afsløringer af dårlige arbejdsforhold for ansatte i logistikbranchen, har vi fundet det nødvendigt at opdatere vores Code of Conduct, hvilket vi har gjort i 2019.

 

De fysiske rammer er vigtige

Plads til alle handler også om bogstavelig plads og ordentlige faciliteter til vores medarbejdere. Vores chauffører er ofte mange timer på vejene – og dermed også nætter. Derfor tilbyder vi på vores lokationer altid et ordentligt sted at parkere bilen om natten samt adgang til badeværelser, vaskemaskiner, køkken og et fællesrum med gratis wi-fi.

1.673
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
630.000
Kvm. lager