Som økonomielev vil du blive placeret i enten vores Financial Service Centre eller i Business Controlling. Du vil få faglig indsigt i forskellige økonomiske aspekter, og du får et bredt kendskab til koncernens mangeartede opgaver.


Kort om elevuddannelsen

Som økonomielev hos Frode Laursen får du en hands-on tilgang til økonomifaget, hvor teori og praksis kombineres. Under elevuddannelsen vil du derfor opnå faglig indsigt i forskellige økonomiske aspekter. Her vil sværhedsgraden af dine opgaver gradvist vokse i takt med din udvikling, og du vil bl.a. få lov til at beskæftige dig med økonomistyring, løn, debitor- og kreditorbogholderi samt regnskaber.

 

Elevforløb, der giver dig en bred faglig indsigt

Vi tilbyder således en spændende og udfordrende elevuddannelse inden for økonomi, der giver dig et bredt kendskab til koncernens mangeartede opgaver. Som økonomielev vil du blive placeret i enten vores Financial Service Centre eller i Business Controlling. Hos os vil du ikke kun arbejde med erhvervsøkonomi ift. Frode Laursen A/S, der er vores danske selskab, men du vil også skulle stifte bekendtskab med koncernens øvrige selskaber, der strækker sig på tværs af landegrænserne i Norden, Polen og Tyskland.

Se ledige elevpladser eller ansøg uopfordret
1 uge
Bogføring, registrering, likviditet og bogføring i praksis
1 uge
Moms og afgifter
1 uge
Valgfag 1
1 uge
Budgettering, design og automatisering af excel
1 uge
Økonomistyring 1 og brug af excel
1 uge
Årsregnskab for selskaber og selskabsbeskatning
1 uge
Valgfag
1 uge
Valgfag
1 uge
Fagprøve
Eksamen
Jeg valgte at blive økonomielev, fordi jeg altid har været glad for tal. Så det er fedt at være et sted, hvor man har kompetente kolleger inden for deres fagområde, og samtidig et rigtig godt sammenhold.
Kennet
Økonomielev

Hvad siger vores elever?

Mød Kennet og hør, hvad han kan fortælle om sit uddannelsesforløb som økonomielev hos Frode Laursen.

 

Hvorfor blev du økonomielev?
Siden jeg var lille, har jeg altid været glad for tal. Derudover kan jeg godt lide den praktiske måde at uddanne mig på og generelt hele princippet ved ‘learning by doing’.

 

Hvordan er det at være elev ved Frode Laursen?
Det er en rigtig god oplevelse. Det var rart som nytilkommen at blive taget imod med åbne arme. Samtidig har vi en meget flad virksomhedsstruktur, der gør, at man bliver hørt, selvom man “blot” er elev. Det bedste er uden tvivl den store mængde ansvar, som man får allerede tidligt i elevforløbet. Det giver virkelig blod på tanden, når man føler, folk oprigtigt tror på en.

 

Hvorfor skal man blive elev ved Frode Laursen?
Man skal blive elev ved Frode Laursen, hvis man er ambitiøs, kan lide en travl hverdag og trives med ansvar. Hvis man gerne vil være en del af et team, hvor alle til en vis grad er afhængige af hinanden. Personligt er mit ambitionsniveau blevet meget højere, og jeg er en del skridt tættere på at vide, hvad jeg gerne vil i fremtiden.

Se ledige elevpladser eller ansøg uopfordret
1
Du har bestået/forventer at bestå EUX rettet mod kontor
Du kan starte direkte.
2
Du har bestået/forventer at bestå HHX
Du kan starte direkte.
3
Du har bestået/forventer at bestå STX, HTX eller HF
For at opfylde optagelseskravene og blive optaget på elevuddannelsen, skal du også have bestået en EUD-s (5 uger) rettet mod kontor. Forløbet udbydes flere gange årligt på landets handelsskoler, både som fremmødeundervisning eller som onlineundervisning – fx kan forløbet tages online med opstart hver uge på Niels Brock.
4
Er du over 25 år?
Er du over 25 år skal du endvidere have foretaget en RKV (realkompetencevurdering) på din lokale erhvervsskole. Er du i tvivl om, hvordan du griber det an, så kontakt HR-afdelingen på 8764 1700.
18
Økonomielever
er uddannet hos os siden 2010
1
Nyansat
økonomielev i 2019-2020
80%
Færdiguddannede
økonomielever ansættes efter endt uddannelse
Vores
Personalegoder
Leje af sommerhuse
Tilskud til sociale arrangementer
Rabatordninger
Personaleforening