IN-STORE

Butiksaktiviteter

Læs mere

IN-STORE har i 25 år, via salgsfremmende og præsentabel merchandising, sampling og demoer, sørget for, at de enkelte varer bliver endnu mere synlige for forbrugerne ude i butikkerne.


Rådgivning og idéudvikling af butiksaktiviteter

IN-STORE A/S har siden etableringen i 1995 specialiseret sig i at skabe de bedste forudsætninger for at optimere salget ud af butikken for IN-STOREs kunder: Mærkevareleverandørerne.

Det er i butikken, sandhedens øjeblik indtræffer. Forbrugerne har travlt og bruger i gennemsnit kun 14 minutter i butikken. 70% af alle købsbeslutninger træffes, når kunderne scanner hylderne. Som leverandør er det derfor helt afgørende at opnå synlighed i butikken, når forbrugerne vælger, hvad der skal i kurven.

IN-STORE arbejder med promotion, merchandising og fieldsupport i danske detailkæder, DIY, servicestationer mv. Alle daglige aktiviteter suppleres med data, som giver virksomheden en værdifuld viden om FMCG, detail, forbrugertrends og markedet generelt.

Med godt 1.000 kompetente og engagerede medarbejdere på landsplan afvikler IN-STORE mere end 70.000 jobs om året 24/7, hvilket betyder, at en IN-STORE-medarbejder træder ind af en butiksdør hver 6. minut, hver dag, hele året rundt.

IN-STORE har fokus på drift, stabilitet og kompetente medarbejdere og har en afviklingsprocent, der er så høj, at der uden at blinke bliver stillet garantier til kunderne.

Frode Laursen ejer 100% af IN-STORE – et partnerskab, som giver god mening, fordi man på den måde kan tilbyde kunderne hele værdikæden fra det øjeblik, at varen forlader produktionen til den lander i kundens kurv.

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om vores butiksaktiviteter eller transport- og logistikløsninger.

Gå til IN-STOREs hjemmeside
1.673
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
630.000
Kvm. lager