Agri-Norcold

Frysehuse

Læs mere

Med mere end 1.000.000 m3 frostlager fordelt over hele Danmark er Agri-Norcold fødevareindustriens største servicepartner indenfor indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer i Danmark.


Frostvareterminaler: Indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer

Agri-Norcold A/S blev etableret i 1964, og er fødevareindustriens største servicepartner inden for indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer i Danmark. Frode Laursen har siden 2010 ejet selskabet sammen med den danske slagterikoncern Danish Crown.

Agri-Norcold har 13 frostvareterminaler med tilsammen 1.000.000 m3 frostlagre og 270.000 pallepladser fordelt i hele Danmark. Frostvareterminalerne er alle placeret tæt ved hovedfærdselsårerne, hvilket betyder optimale til- og frakørselsforhold.

Ligesom Frode Laursen arbejder Agri-Norcold målrettet på at drive en miljøbevidst forretning, hvilket blandt andet har resulteret i, at overskudsvarmen fra en del af virksomhedens frysehuse bliver brugt til opvarmning i lokalområdet.

Ved alle vores transport- og logistikløsninger prioriterer vi en bæredygtig udvikling og et højt kvalitetsniveau over for vores kunder. Lad os tale sammen allerede i dag, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for indfrysning, frostvarehåndtering og lagring af fødevarer.

Gå til Agri-Norcolds hjemmeside
1.673
Medarbejdere
5
Lande
1.750
Trailere
630.000
Kvm. lager