Frode er som familie

25. februar 2022

Den gode tone, udfordringerne og muligheden for at kunne vokse med opgaven. Det er, hvad teamleder Susanne Brummelte, fremhæver som det bedste ved Frode Laursen.

Susanne er teamleder for syv medarbejdere, der udgør Frode Laursens afdeling på Lecker Chaussee i Flensborg. En afdeling, der udelukkende håndterer vinduer og døre for en enkelt af Frode Laursens kunder.

– Jeg har det daglige ansvar for lageret her. Det vil sige, at jeg bl.a. planlægger dagen, snakker med kunder og disponenter og holder styr på de godsmængder, der kører imellem vores logistikcentre, fortæller hun.

Fra vikar til teamleder

Susanne startede på lageret tilbage i 2017. Hun begyndte som vikar, men klarede jobbet så godt, at hun hurtigt blev tilbudt en kontrakt ved Frode Laursen.

– Jeg startede med at læsse, men så kom jeg til skade med min hånd, så jeg ikke kunne håndtere alt for tungt gods. Det blev så til mere og mere computerarbejde, og i dag er jeg teamleder.

Udover teamlederkasketten har Susanne også den seneste tid haft en rolle som bindeled mellem arbejdsformidlingen i Tyskland og Frode Laursen.

– Her hjælper jeg bl.a. med at få folk på kanten af arbejdsmarkedet ind igen. Det synes jeg er rigtig spændende. Jeg kan virkelig godt lide at have med mennesker at gøre, siger Susanne, der også fremhæver den uformelle tone i Frode Laursen.

–  Frode er som familie. Jeg har aldrig arbejdet i en virksomhed, hvor tonen mellem kolleger har været så god, som den er her. Lagerverdenen kan ellers godt have en lidt hård tone, men jeg synes, at vi snakker pænt til hinanden – også selvom vi er uenige, siger Susanne og fortsætter:

– Samtidig er det også et sted, hvor du både får udfordringer og støtte, hvis du vil noget mere. Det sætter jeg stor pris på.