50 års jubilar hos FL

28. september 2017

50 års jubilæum

Mogens Bjarne Kjøler Pedersen kan 7. oktober fejre 50 års jubilæum som chauffør hos transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen.

Som 18-årig fik Mogens Pedersen arbejde i Nymølle Grusgrav i Hedehusene, hvor han læssede sand og grus på lastbilerne. I 1967 begyndte han selv at køre lastbil i virksomheden Gunnar Henriksen, hvor både hans far og svigerfar arbejdede som chauffører. Her kørte han først med grus og sten – og indimellem med flyveaske og sand i tankvogn – før han begyndte at køre med Rockwool, som blev hans faste last i 40 år. Her læssede han på fabrikken i Hedehusene og fragtede isolering til byggepladser og byggemarkeder i Østdanmark.

Da Gunnar Henriksen i 1998 blev overtaget af Frode Laursen, flyttede Mogens Pedersen med, og da Rockwool nogle år senere flyttede produktionen fra Hedehusene til Vamdrup, havde han kolonialvarer med fra Sjælland, når han dagligt hentede Rockwool til de østdanske kunder i Jylland.

For syv år siden skiftede Mogens Pedersen arbejdsområde i Frode Laursen og blev tilknyttet værkstedet i Hedehusene, hvor han bl.a. står for at køre biler og trailere til syn.

Privat bor han sammen med sin kone i Baldersbrønde. Her går en stor del af fritiden med at passe hus og se til børn og børnebørn.

Jubilæet markeres med en reception på Hotel Svalen i Hedehusene 6. oktober fra kl. 15.00-19.00