Cecilie elsker faste opgaver og plads til fordybelse

Cecilie har valgt en administrationsuddannelse med ansvar, hvor hendes hverdag bliver mere og mere kompleks i takt med hendes udvikling. Vil du også tage en uddannelse, hvor der er plads til, at du giver den max gas og gennemgår en kæmpe udvikling? – så bliv administrationselev!

Som administrationselev vil du…
få opgaver, der kræver dit fulde fokus og fordybelse fx vil du arbejde meget med forskellige data- og talopgaver. Derfor er det vigtigt, at du trives med fastlagte procedurer og gerne vil levere en høj kvalitet i dit arbejde. Du vil sidde sammen med ligesindede kolleger, hvor flere selv har været elever, og ved præcis hvordan det er at være elev.

For at starte som elev…
…skal du have, eller forvente at gennemføre, en EUX Business rettet mod kontor eller en HHX, alternativt en STX, HTX eller HF der er/bliver suppleret med et 5-ugers EUD-s forløb, også rettet mod kontor. Derudover er du flydende i dansk, og det er en fordel, men ikke et krav, at du er god til engelsk, tysk eller svensk.

Hos os får du…
mange unge kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid, og gode muligheder for fastansættelse!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Nicoline Nickelsen på 8764 1700.

Vi tager hånd om dig og dine ønsker, så din uddannelse bliver springbrættet til den karriere, som du drømmer om!

Bemærk at ansøgningsfristen er overskredet 

Hør Cecilie fortælle om hendes dagligdag her: 

Elevpladsen er på vores hovedkontor i Vitten, nord for Aarhus. Vi forventer at du kan starte omkring 1. august 2020!

Ansøgning, CV og eksamensbeviser sendes senest d. 8. april 2020 via frode-laursen.com, men vi kalder løbende ind til samtaler, så vent ikke med at sende din ansøgning.

 

Ansøgning

  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: pdf.